23948sdkhjf

Klart med ny Willys-butik – kedjan planerar flera etableringar i Skåne

Willys räknar med att slå upp portarna för en ny butik i Helsingborg senare i år. Enligt kedjan kommer de inom en snar framtid att öppna ytterligare tre nya butiker i Skåne.

Butiken som i dag finns på Hästhagen i Helsingborg ska flytta till nya lokaler på Landskronavägen på Råå. Den nya butiken kommer att ligga i handelsområdet Heden. I ett pressmeddelande beskriver kedjan läget som strategiskt.

Willys uppger att den nya butiken kommer att ha en yta på 3500 kvadratmeter. Innan man flyttar in kommer lokalerna att renoveras.

Läs också: Willys vd: ”Hög och jämn expansionstakt även framåt”

Kedjan skriver vidare i pressmeddelandet att de inom kort även kommer att öppna butiker i Hyllinge, Ramlösa och Klippan.

– Willys fortsätter att stärka sina positioner i nordvästra Skåne. I tider med stigande priser är Willys erbjudande med ett brett sortiment och låga priser mer relevant än någonsin, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys, i en kommentar.

Enligt Willys kommer den nya lokaliseringen att skapa bättre förutsättningar för både kunder och personal. Bland annat kommer det nya läget att innebära enklare parkeringsmöjligheter.

Enligt Willys räknar man preliminärt med att kunna öppna den nya butiken på Råå under andra halvåret 2023.

Sedan tidigare planeras en ny Willys Hemma-butik på Väster i Lund, vilket Fri Köpenskap rapporterat om.

Artikeln är en del av vårt tema Etableringar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079