23948sdkhjf

Tuffa tider – då ökar chipssuget

När priserna ökar hör inte chips till det som konsumenterna väljer bort. I stället visar statistik att försäljningen gått upp. – Det är en väldigt konjunkturokänslig kategori, säger Patrik Stockelid på Estrella.
Friterade, ugnsbakade och rostade. De klassiska potatischipsen kommer numera i flera former och smakvariationerna sträcker sig från klassiskt lättsaltade till tryffel och parmesan.

Från 2020 fram till i dag har försäljningen ökat med fem procent. Det trots att försäljningsvärdet har stigit med 17 procent under samma period.

Chipshylla. Ica Kvn...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094