23948sdkhjf

Ny kommersiell direktör på Reitan Convenience

Marie Wedin är ny kommersiell direktör på Reitan Convenience i Sverige som driver Pressbyrån och 7-Eleven. Marie kommer att ansvara för företagets kommersiella enhet och tar plats i ledningsgruppen.

Marie Wedin har lång erfarenhet från bland annat dagligvaruhandeln, flera marknads- och kundorienterade ledarroller samt hållbarhetsfrågor i ett affärsperspektiv. Hon arbetade senast på Transcom med ansvar för HR, marknad och kommunikation och dessförinnan på Coop med marknad, kommunikation och hållbarhet. I botten har hon en civilekonomutbildning från Handelshögskolan i Stockholm.

I Maries nya roll som kommersiell direktör ryms ansvar för inköp, kategori, marknad, kommunikation, logistik och konceptutveckling.

– Retail och konsumentprodukter ligger mig mycket varmt om hjärtat och nu får jag möjlighet att jobba med några av Sveriges mest välkända varumärken, 350 000 personer besöker någon av våra butiker varje dag. Hos Reitan Convenience finns mycket kunskap och ett enormt driv i en snabbrörlig miljö men också ett långsiktigt fokus på hållbarhet och att leda den förändringen av hela branschen, säger Marie Wedin, i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109