23948sdkhjf

Butikschef blir ny regionchef för Hemköp

Hemköp får ny chef för region mitt. Butikschef tar klivet upp efter bara 1,5 år inom kedjan.

Caroline Theorén som varit tillförordnad regionchef för region mitt sedan årsskiftet tar över posten permanent. Hon har tidigare varit butikschef för Hemköp Örebro Svampen. 

– Det känns jätteroligt och spännande. Jag tror att vi i regionen har ett väldigt spännande år framför oss, med många butiker som ska in i förnyelser, säger hon.

Caroline har sedan tidigare arbetat länge på Ica där hon hade flera ledande positioner. Enligt sin Linkedinprofil har hon bland annat varit försäljningschef för Ica Maxi i Kumla och driftsansvarig för Ica Supermarket i Hällefors.  Hon växlade över till Hemköp och Örebro Svampen för bara ett och ett halvt år sedan.

– Jag kommer fortsätta nära butik och jag tror det är min breda butikserfarenhet som gör att jag passar bra i den här rollen, säger Caroline.

Tomas Hedman Strömhielm, driftchef för egenägda, uppger att Caroline Theorén redan gjort avtryck under sin korta tid inom Axfoodkoncernen. 

– Caroline har under sin tid på Hemköp bevisat att hon har ett mycket gott ledarskap som stämmer väl överens med Axfood ledarmodell. Vidare har hon en gedigen butikskunskap och en stor mängd energi som kommer att passa bra både i regionen och vi vår grupp inom driften.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094