23948sdkhjf

Svensk hybrid tar plats i den svenska hamburgerboomen

Väddö Gårdsmejeri såg en lucka i marknaden när hamburgertrenden tog fart. Nio år senare är deras produkt fortfarande unik på marknaden.
När den svenska hamburgertrenden började ta fart var det många som undrade hur långt den skulle gå. Andra, som Väddö Gårdsmejeri, såg en öppning.

– Vi började produktutveckla 2014. Men det tog några år av experiment att få till precis rätt blandning, säger Elin Edlund på Väddö Gårdsmejeri i Roslagen.

För fem år sedan var hamburgerosten klar och s...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Så mycket lägre är Lidls priser från och med i dag
Återhämtad gränshandel räddade Coop Västs resultat
Kartläggning: Här satsar kedjorna när nya butiker byggs
Icas drönarleveranser gjorde succé i Norrtälje
Norra Sverige har tappat över 50 butiker – de satsar i norr
Fastighetsutvecklaren: ”Fler kedjor vill norrut”
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.094