23948sdkhjf

Coop slår ihop appar – lanserar mobilhållare för kundvagnar

Coops slår ihop sin uppmärksammade app Scan & Pay med Coop-appen.

Coop lanserade sin app för scanning och betalning, Scan & Pay, hösten 2020. Tjänsten har vuxit, i dag kan man handla med mobilen i mer än 530 av Coops cirka 800 butiker.

Nu läggs appen ner och tjänsten flyttas in i den vanliga Coop-appen.

Samtidigt har Coop tagit fram mobilhållare till kundvagnar och butikerna kan även erbjuda Scan & Pay-specifika kampanjer till sina medlemmar och kunder, skriver kedjan i ett pressmeddelande.

Förutom att handla med appen i Coops bemannade butiker används den för att få tillgång till Coops helt eller delvis obemannade butiker, och för att handla i dem.

Tjänsten kommer att fungera på samma sätt som tidigare efter att den flyttat in i Coop-appen. Man kan scanna en vara och få upp Coops hållbarhetsdeklaration och se varans hållbarhetsavtryck. Möjligheten finns också att se om en vara innehåller allergener eller känsliga ämnen genom att scanna streckkoden på varan.

– Med Scan & Pay har vi stärkt vårt erbjudande till våra medlemmar och kunder. Förutom att erbjuda nya typer av tjänster som man enkelt får tillgång till via mobilen förenklar vi för de som vill styra sin kundresa i butiken. Nu tar vi nästa steg i utvecklingen av Scan & Pay och planen är att fortsätta utveckla tjänsten och ta fram lösningar som stärker vårt medlemserbjudande, säger Pernilla Tronstad, chef för shop & tech commerce på Coop Sverige, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109