23948sdkhjf

Flera parallella kökstrender på jättemässan Ambiente

Lösningar inom kök, matrum, dukning och servering smög sig in lite överallt på hela Ambiente, och nu vill arrangören Messe Frankfurt utveckla mässans horeca-del till nästa år.
Doften av mat ligger som en lätt filt över hela hallen och aktiviteten tilltar vid lunchtid. På en flank rattar en köttmästare vant temperaturerna för att få till en perfekt asado och i grannmontern tillagas det ostomelett. 

Regina Martensen från Rommelsbacher bjöd på ostomelett. Foto: Veronica Rönnlund Aldman Kök och servering huserade of...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Första släggslaget – Ica bygger om från Kvantum till Maxi i Lund
Coop Sveriges vd i stor intervju: ”En jättetuff situation för alla”
Livsmedelsföretagens vd: De populistiska utspelen haglar
Byter lönsam Ica mot utmaning i Ullared
Efter salmonellan – äggbrist hotar till påsk
Handlar'n-butik i konkurs – kritiserar Axfood
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.127