Doften av mat ligger som en lätt filt över hela hallen och aktiviteten tilltar vid lunchtid. På en flank rattar en köttmästare vant temperaturerna för att få till en perfekt asado och i grannmontern tillagas det ostomelett.
Regina Martensen från Rommelsbacher bjöd på ostomelett. Foto: Veronica Rönnlund Aldman Kök och servering huserade of...
Flera parallella kökstrender på jättemässan Ambiente
Lösningar inom kök, matrum, dukning och servering smög sig in lite överallt på hela Ambiente, och nu vill arrangören Messe Frankfurt utveckla mässans horeca-del till nästa år.

När doften av den brasilianska asadon spred sig i hallen vaknade livsandarna till liv. Foto: Veronica Rönnlund Aldman
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer