Inga revolutionerande koncept verkar ha fått genomslag i ekobranschen i år. De trender som lyftes fram på ekomässan Biofach, som hölls i tyska Nürnberg i mitten på februari, uppgavs tangera de redan kända megatrender som det tyska Zukunftsinstitutet identifierat: att ha en livsstil och ta fram lösningar för en mer välmående planet.
Inom de o...
Här är de hetaste trenderna inom ekovärlden
Nytt liv för gamla trender inom ekovärlden. På den internationella scenen har det bland annat blivit hett att jobba med nya sötningsmedel, göra nya veganska tolkningar av klassiska produkter samt arbeta med färre ingredienser och mindre paketeringar.

Sandy Zwicker på bolaget Nabio som bland annat gör röror och pålägg hade en monter på Biofach. Foto: Jan Ahmadi
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer