23948sdkhjf

Coop-butiken görs om efter kundernas önskemål

Coop Västra Skogen bad om förslag från kunderna. Efter kundernas önskemål återinvigs butiken på fredag – då med ett nytt kundanpassat sortiment.

Det var i samband md att butiken skulle byggas om som en förslagslåda placerades ut, där kunderna fick komma med önskemål.

– Vi är helt överväldigade av det stora engagemanget och de många bra förslagen som har kommit in. För oss är det väldigt viktigt att vi är lyhörda och lyssnar på våra kunder och nu har vi verkligen fått det finaste kvitto på att vi faktiskt driver butiken tillsammans med våra kunder, säger butikschefen Sara Jonasson i ett pressmeddelande och fortsätter:

–  Under det gångna året har vi märkt en ökad trafik till butiken, vilket tillsammans med den nya utrustningen gör att vi framöver mer snabbfotat kan anpassa sortimentet efter våra kunders önskemål och behov.

Butiken har bland annat fått nya frysar, kylar, en ny bröddisk och snabbkassor. Enligt pressmeddelandet har även butikens sortiment breddats med både fler premiumprodukter och fler basvaror. Det handlar bland annat om fler färdiglagade rätter, fler glutenfria produkter, fler varianter av yoghurt och juice, fler barnmatssorter, ett bredare utbud av blöjor samt en ny lokal leverantör av charkuteriprodukter.

Återinvigningen hålls på fredag 17 mars.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.142