23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Wellplast AB

Affärsidé

Wellplast AB levererar transport-emballage av plast för livsmedelsindustri över hela Norden. För att kunna ge bästa service sker utveckling och tillverkning i egen regi.

Exempel på emballagelösningar

-Lådor, tråg och mellanläggsskivor för användning i livsmedelsproduktion
-Lådor för fisk och skaldjur
-Emballage för livsmedelsförpackningar

Se fler exempel härFöretaget

Wellplast AB grundades 1999 på Chalmers som ett materialutvecklande bolag. Idag är företaget specialiserat på att leverera förpackningsmaterial och transport-emballage för kunder med höga krav. Kombinationen av unika material och en gedigen erfarenhet inom förpackningsutveckling gör Wellplast AB till en uppskattad leverantör till många bolag över hela Europa.

Produktion

Wellplast AB producerar förpackningsmaterial och konverterar till leveransklara förpackningar i effektiva processer. Exempelvis automatstansning, tryckning, svetsning och limning.

Utveckling och design

Erfarenheten och kreativiteten hos avdelningen för förpackningsutveckling har visat sig vara en värdefull tillgång för många kunder. Wellplast AB arbetar också för att standigt förbättra material och med att utveckla nya material-koncept.

Patent, mönster och varumärken

Nya material och produktionstekniker som utvecklas i bolaget patenteras. Material säljs under de registrerade varumärkena Wellplast® och WPE®. Också förpackningslösningar skyddas ibland av patent eller mönster.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Fakta om Wellplast AB

Adress
Wellplast AB
Ellenbergavägen 13
266 32 Munka-Ljungby

Region
Sverige
Skåne län
Ängelholms kommun

VAT nummer: SE5565721098

Certifikat: AAA

Kontaktpersoner

Jacob Volckerts
Tor Larsson

Sänd till en kollega

0.172