23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

OLOFSFORS AB

Drygt 250 års engagemang för din framtid

Våra kunder är beroende av pålitliga produkter för att göra ett bra jobb varje dag. Målet med allt vi gör på Olofsfors måste därför alltid vara – kvalitet. Det har vi strävat efter i snart 250 år.

Numera har vi också ett starkt fokus på att tillverka produkter som har mindre miljöpåverkan. Men framför allt drivs vi av att förvalta företagets genuina stål- och teknikkunnande.

Vårt kvalitetstillverkade borlegerade stål har de egenskaper som behövs för att utveckla användarnytta i världsklass. Band för skogs- och entreprenadmaskiner som hjälper entreprenörer att spränga gränser. Hårdare och tuffare stål till skopor, som därmed gör jobbet mer effektivt. Vassare vägstål, som ökar produktiviteten.

Engagemanget för våra kunders framtid, och viljan att ligga steget före konkurrenterna, tar vi med oss i morgondagens satsningar.

Kvalitet sedan 1762
Olofsfors traditioner går tillbaka till tiden då Europa industrialiserades. Kvalitet gav redan då stolthet åt smederna och järnbruket i Olofsfors. Idag har vi helautomatiska produktionslinjer för tillverkning av vägstål och skopstål. För att möta framtidens produktionskrav har vi moderna elektriska ugnar, pressar och svetsautomater. Vi har också utrustning för varmformning, stansning, bockning och härdning. Men främst har vi en kunnig och erfaren personal som för stoltheten vidare.

Se allaNyheter

Fakta om OLOFSFORS AB

Adress
OLOFSFORS AB
OLOFSFORS 11
914 91 NORDMALING

Region
Sverige
Västerbottens län
Nordmalings kommun

Telefon: +46 (0)930-311 40

VAT nummer: SE5562038298

Kontaktpersoner

Maria Öhman
Avdelning: Marknad
Yrke: Marketing Manager/Marknadsföringsansvarig
Telefon: +46 93039701
Marie Lundin
Avdelning: Marknad
Yrke: Marketing Communication/Marknadskommunikatör
Telefon: +46 (0)930-397 97

Sänd till en kollega

0.14