23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Give Steel A/S

Give Steel A/S är en av Danmarks ledande tillverkare av ståltakstolar och ett modernt exportföretag som tillverkar stålkonstruktioner till hela Norden. Vi tillverkar alla former för simpla bärande pelar- och balkkonstruktioner såväl som specialkonstruktioner med hög komplexitet.

Vi har många års erfarenhet och expertis – faktisk har Give Steel A/S funnits i mer än 40 år. Give Steel A/S befinner sig i tillväxt och agerar idag på alla nordiska marknader.

Våra stålkonstruktioner används både inom offentlig och privat byggverksamhet, från prestigefyllda företagslokaler till industri- och lantbruksbyggnader över hela Norden och i Tyskland.

Vi är kända för att optimera våra kunders stålkonstruktioner, och arbetar därmed målinriktat med att leverera konstruktioner till rätt pris - Oberoende av om det rör sig om stora, komplicerade byggnadskonstruktioner eller mindre standardkonstruktioner.

Moderna och högeffektiva tillverkningslokaler
Från försäljning och konstruktion till projektledning, tillverkning och montering.

Give Steel A/S vill vara Best in Class i alla processer. Vi arbetar därför kontinuerligt med att förbättra våra prestationer inom alla avdelningar, från ritkontoret till produktionshallen.

Give Steel A/S har därför moderna tillverkningslokaler och sysselsätter i dag mer än 220 medarbetare i sina lokaler i Danmark, Polen og Tyskland.

Fakta om Give Steel A/S

Adress
Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande

Region
Danmark
Midtjylland
Ikast-Brande Kommune

Telefon: +45 75731218

Fax: +45 75731275

VAT nummer: DK26998115

Anställda: 100-199

Kontaktpersoner

Anette Christensen
Avdelning: Marketing

Sänd till en kollega

0.111