23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ACtronics AB

OM OSS
Med renovering erbjuder ACtronics möjligheten till betalbara lösningar för elektroniska komponenter och på så vis håller vi bilkörandet betalbart för alla. Genom att använda sig av renovering, reduceras onödigt användande av nya delar.

ACtronics startade under 2004 i ett vindsrum med frågan om defekta elektroniska delar, kunde få ett andra liv. Snabbt visade det sig att ACtronics hade glidit in på en ny marknad och långsamt gick efterfrågan för renovering av elektroniska komponenter upp i bilbranschen.

De senaste åren har kunskapen vuxit och har nu ACtronics 15 års erfarenhet av kvalitativa renoveringar av bildelar. ACtronics har undertiden utvecklats till ett internationellt företag med kunder runt om i Europa!

KVALITATIVA OCH HÅLLBARA LÖSNINGAR
På vårt huvudkontor i Almelo arbetar med än 120 medarbetare dagligen med att testa och renovera broms-, styrning- och transmissionssystem, kombiinstrument och spjällhus. Det här för att kunna förlänga livslängden på en produkt och kunna leverera en bättre kvalitet än original, med dessutom två års garanti på utförd renovering.

Fakta om ACtronics AB

Adress
ACtronics AB
Prästängsvägen 36
452 33 Strömstad

Region
Sverige
Västra Götalands län
Strömstad kommun

Telefon: +46 0526659209

VAT nummer: SE5568588155

Kontaktpersoner

Niek Bragt
Telefon: +46 (0)526-659209

Sänd till en kollega

0.14