23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Plivit Trade AB

Plivit Trade AB är Sveriges ledande grossist för livsmedelsprodukter från sydöstra Europa. Vårt starka och kompletta utbud av fler än 1000 produkter tillverkade av oss själva och ett 30-tal av Europas största producenter gör oss attraktiva för både etablerade kedjorna och mindre, enskilda butiker.
Varje månad lassar och lossar vi ca 1200 ton livsmedel och non-food i våra logistikcentrum i Västervik, Stuttgart och Wien. Från våra lager går dagliga leveranser ut till dagligvaruhandel, andra grossister, storkök och restauranger. Direktleveranser till oss från våra leverantörer sker varje vecka vilket gör att vårt lager alltid är påfyllt och redo för att skeppas ut. Den tryggheten är en självklarhet för oss och ett av våra starkaste argument att välja oss som leverantör. Att du får dina varor i tid och i de volymer du behöver fungerar helt enkelt!
Vårt breda sortiment av produkter omfattar kolonial, djupfryst, non-food, kaffe, charkprodukter, mejerivaror och drycker. Kort sagt har vi det mesta. Vi utökar hela tiden vårt utbud genom att vara lyhörda för både trender och för vad våra kunder efterfrågar. Många av våra produkter finns även i större förpackningar anpassade för storkök och restaurang. I vårt sortiment hittar du alltifrån olivolja, choklad och kryddor till pasta, tvättmedel och tandkräm.

Fakta om Plivit Trade AB

Adress
Plivit Trade AB
Lucernavägen 10 A
593 50 Västervik

Region
Sverige
Kalmar län
Västerviks kommun

VAT nummer: SE5564822418

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Tomislav Majic

Sänd till en kollega

0.141