23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Vitakraft Danmark A/S

Vitakraft Danmark A / S är en del av den tyska familjeägda koncernen Vitakraft Werke i Bremen och har sedan 1990 levererat foder, godis, leksaker och vårdprodukter till husdjur.

Vitakraft-gruppen har funnits sedan 1837 och har genom åren fått exceptionell expertis inom foder, godis, leksaker och djurvårdsprodukter. Genom forskning om djurens beteende och behov översätts kunskap till produkter som tar hänsyn till djurens ursprungliga levnadsförhållanden.

Vitakraft-produkter förpackas i mycket presentabel förpackning som är färgkodad enligt djurgrupper, vilket säkerställer en mycket tydlig och spännande produkt.

Förpackningen är också utrustad med USP-ikoner som mycket tydligt beskriver produktens innehåll och funktioner - vilket gör det enkelt och snabbt för konsumenten att orientera sig när hen är vid hyllan.

Vitakraft levererar produkter för katter, hundar, gnagare, fåglar, vilda fåglar, akvariefiskar, trädgårdsdamm fiskar och till och med produkter för igelkottar. Vitakraft-gruppen har mer än 5 000 produkter inom dessa djurgrupper.

Vitakraft är ett mycket känt varumärke inom sällskapsdjurprodukter och finns representerat på mer än 20 marknader i Europa genom egna företag i både livsmedels- och specialbutiker.

Bara i Europa har Vitakraft:
- Över 5000 handelspartner
- Mer än 40 000 handelspartner inom livsmedelssektorn
- Mer än 10 000 handelspartner inom specialhandeln (djuraffärer, trädgårdscentra, byggvaruhus)

Vitakraft Danmark A/S
Hasselager Centervej 7 st.
8260 Viby J
Danmark
VAT nummer: DK14312897
P nummer: 1000719749
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.032