23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Novotek Sverige AB

Vi levererar, industriella IT, IIOT och automationslösningar baserade på standardprodukter och Novoteks specialistkompetens. Novoteks fokus ligger på produktion, där vi arbetar inom områden som sträcker sig från tillverkande industri med bl.a. bilindustri, över allmännyttiga produktionsanläggningar som VA och energi, till avancerad petrokemisk och tung processindustri. Vi erbjuder de verktyg som behövs för att designa, styra och optimera era produktionsprocesser. På så sätt hjälper er att stärka ert företags konkurrenskraft och säkra er framgång.

Novotek har funnits i över trettio år och var pionjärer på att använda PC-baserade lösningar inom produktion. Vårt mål är att alltid leverera RÄTT lösning till varje enskild kund inom våra verksamhetsområden. Vi utformar, implementerar, driftsätter och underhåller våra kunders system för produktionsstyrning och övervakning. Detta ger våra kunder maximal förmåga till styrning, optimering och uppföljning av sina produktionsprocesser.

För att uppnå detta arbetar vi kontinuerligt med våra kärnvärden som kan sammanfattas i ordet CARE (Competent Agile Reliable Enthusiastic). Med kompetens, anpassningsförmåga, trovärdighet och engagemang finns de viktigaste byggstenarna för ett framgångsrikt samarbete.

Leverantörstjänster

Fakta om Novotek Sverige AB

Adress
Novotek Sverige AB
Höjdrodergatan 18
212 39 Malmö

Region
Sverige
Skåne län
Malmö stad

Telefon: +46 (0)40 – 31 69 00

Fax: +46 (0)40 – 94 76 17

VAT nummer: SE5562653906

Kontaktpersoner

Malin Lantz
Telefon: +46 725005080

Sänd till en kollega

0.156