23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Signode Industrial Group AB

Signode grundades I USA 1913 och etablerades i Skandinavien 1951..

Signode är en amerikansk koncern som täcker praktiskt taget hela världen och som borgar för hög kompetens och kontinuitet, med andra ord trygghet för våra kunder!

Vi har egen utveckling och tillverkning inom koncernen, av allt ifrån sträckfilm PET-, PP- och stål-band,  till kompletta avancerade systemlösningar.

Långsiktiga kundrelationer! 
Genom vår kunskap och erfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att välja rätt produkt, inom alla applikationer. Vi kan även anpassa våra standardmaskiner eller tillverka en helt kundanpassad maskin.

Signode eftersträvar långsiktiga kundrelationer och har idag en marknadsledande position med tyngdpunkt på helautomatiska lösningar inom bandning, sträckfilmning och märkning av gods.

Signode ger förslag på det bästa, säkraste och mest ekonomiska sättet att emballera ert gods!

Signodes stålbandstillverkning i Sverige, Burseryds Bruk grundades redan 1910 och företaget har ständigt präglats av såväl nytänkande som flexibilitet. Företaget har en stark lokal förankring, eftersom de flesta av våra anställda bor på orten eller i dess närhet. Ett gott arbetsklimat borgar för ansvarskännande och engagerade medarbetare – något som alltid gynnar våra kunder.

Burseryds Bruk tillverkar kallvalsade bandstålsprodukter som säljs via egen försäljningsorganisation. Vi arbetar inom produktområdena kabelband, vintunneband, industriband, varmförzinkande band och emballageband.

Fakta om Signode Industrial Group AB

Adress
Signode Industrial Group AB
Storgatan 15-17
330 26 Burseryd

Region
Sverige
Jönköpings län
Gislaveds kommun

Telefon: +46 08 630 99 60

Fax: +46 0371-37519

VAT nummer: SE5562474204

Kontaktpersoner

Henrik Calander
Yrke: Försäljningschef
Telefon: +46 702744962
Kristian Ekner
William Prtic

Sänd till en kollega

0.125