23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ionbond Sweden AB

Global Know-How Applied Localy
Ionbond Sweden AB ingår i koncernen IonBond AG med säte i Olten, Schweiz. Vi på Ionbond Sweden AB har sedan 1984 varit engagerade i utveckling av tillämpningar av tunnfilmsteknik inom tillverkningsindustrin. Eftersom vi betjänat verkstadsindustrin i över tjugofem år känner du oss kanske bättre under namnet TIXON.

Med metoder som CVD och PVD har vi utvecklat industriella ytbeläggningar för en lång rad industrigrenar. Sverige är naturligt nog vår största marknad, men vi arbetar också i övriga nordiska länder sedan sent åttiotal. Idag representeras vi av våra kollegor inom Bodycote i både Finland och Danmark. I Norge arbetar vi direkt mot kund.

Vi är ca tjugo anställda som arbetar i specialanpassade lokaler i Linköping, där vårt beläggningscentrum varit lokaliserat sedan starten. Med moderna och helt datastyrda beläggningsutrustningar utvecklar och tillverkar vi avancerade ytbeläggningar med inriktning mot verktyg och tribologiska tillämpningar (tribologi är läran om nötning, smörjning och friktion).

Vårt breda produktsortiment används för ytbeläggning av motor- och precisionskomponenter, skärande, stansande och klippande verktyg, dekorativa tillämpningar och medicinska instrument. Som en del i Ionbondkoncernen kan vi erbjuda våra kunder fördelarna med en global aktör, samtidigt som vi har den viktiga lokala kontakten.

Vi har ett tätt samarbete med Bodycote i Sverige, Danmark och Finland

Ionbond - självklar partner för den nordiska industrin

Se allaNyheter

Fakta om Ionbond Sweden AB

Adress
Ionbond Sweden AB
Svedengatan 2F
Box 1161, 581 11 Linköping

582 73 LINKÖPING

Region
Sverige
Östergötlands län
Linköpings kommun

Telefon: +46 013-25 33 03

Fax: +46 013-25 33 23

VAT nummer: SE5566645510

Anställda: 20

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001

Kontaktpersoner

Göran Lööf
Yrke: Marknadschef
Peter Hydén
Yrke: Sales Manager Forming & Stamping

Sänd till en kollega

0.141