23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RobotCenter Laxå AB

Robotcenter Laxå bildades 2006 av Krister Nordlund och Kenneth Johansson. Krister och Kenneth är fortfarande kvar som stora ägare medan övriga ägarposter nu kontrolleras av LABS AB (Laxå Automationsbyggare)

LABS AB ingår i sin tur i WIVEO-gruppen vilket ger oss tillgång till en stor kompetens och kapacitet inom områden som fixturering, simulering, tillverkning, ytbehandling, wireless communication, condition monitoring etc. Dotterbolagen och intressebolagen inom WIVEO omsätter idag drygt 150 Mkr.

Robotcenter Laxå erbjuder:

Robotlösningar
RobotCenter har en stor kompetens att genomföra allt från enkla standardiserade lösningar med bara en enkel robot till avancerade lösningar med ett flertal robotar i samverkan med andra maskiner eller hanteringssystem. Som partner till ABB Robotics erbjuder vi hela deras program av robotar, lägeställare, åkbanor m.m. Svetsutrustningar från leverantörer som Fronius och ESAB. Alldeles nytt är att Robotcenter nu kan leverera lägeställare för högre hanteringsvikter än tidigare samt även robotbärare i form av portaler och galgar. Detta för att möta det behov som finns framför inom tyngre och mer komplex svetsning.

Genom vår bakgrund från ABB så har vi under åren byggt upp en mycket stark kompetens inom robotsvetsning och hantering varför vi kan optimera er process. Vi går igenom processen och lämnar förslag till optimering för att öka kvalitet och minska cykeltid.

Utbildningar
Vårt utbildningsprogam består av allt från handhavande av robot till avancerad programmering för både svets o hantering. Vi kan även skräddarsy ett utbildningspaket efter just Era behov. Utbildningen kan ske både hos oss och hos er.

Nya och Begagnade robotar och reservdelar
RobotCenter Laxå kan leverera både nya och begagnade robotar.
I många fall där man först inte tror att en automatisering är lönsam kan en begagnad robot göra underverk i kalkylen.
Ett första steg in i en robotiserad värld behöver inte kosta mer är ca 250 - 500 tkr.

Vi tillhandahåller även reservdelar till robotar, lägeställare, svetsutrustningar till konkurrenskraftiga priser.

Vi genomför riskanalyser och CE-märkningar, säkerhetsbesiktningar, uppgradering av säkerhetsutrustningar, tillhandahåller säkerhetsutrustningar och interface.

Fakta om RobotCenter Laxå AB

Adress
RobotCenter Laxå AB
Storängsvägen 1
695 30 Laxå

Region
Sverige
Örebro län
Laxå kommun

Telefon: +46 0584-102 90

VAT nummer: SE5566997093

Anställda: 5

Kontaktpersoner

Göran Funke
Yrke: Säljare
Telefon: +46 727418579
Krister Nordlund
Yrke: VD
Telefon: +46 734000812

Sänd till en kollega

0.157