23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Erbjuds

Produktdemonstrationer i butik

Per dag SEK 0 exkl. moms
Förfallodatum
den 14 september 2024

Vi får ofta frågan om om effekten av en produktdemonstration i butik. Svaret är ja, effekten är kraftig på försäljning, både direkt men allra bäst när man tittar långsiktigt. 

När vi har analyserat över 20 000 produktdemonstratoner, upptäckte vi att över 62% av konsumenterna angav att de skulle köpa produkten igen efter att de har testat den i butik. Applicerar vi även djupinlärningsmodeller på datan, blev försäljningsökningen ännu högre då den inte var begränad till en enda dag, utan fortsatte att öka:

* Konsumenterna fortsatte att köpa produkten. De köpte också andra produkter under samma varumärke. Återköpsgraden av den aktiverade produkten ökade 16% under en 20 veckorsperiod, and 8% för hela varumärkets sortiment.  

* Försäljningseffekten var fortfarande kvar efter 5 månader. Försäljningen av den aktiverade produkten toppade med över 180% under själva produktdemonstrationen och var fortfarande upp över 55% 5 månader senare. 

Vill du veta mer, eller helt enkelt intresserad av att inleda en dialog med oss. hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.

FMCG Partner Sweden AB
Byängsgränd 22
120 40 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5568146327

Kontaktperson

MA

Sänd till en kollega

0.032