Om Fri Köpenskap

Fri Köpenskap är dagligvaruhandelns oberoende affärstidning som sedan 1943 har bevakat branschen. Vi följer alla stora företag och det är också där som huvuddelen våra exemplar läses

Oberoende – Aktuell – Modig – Engagerande. Fri Köpenskap är dagligvarubranschens oberoende nyhetstidning som bevakar, analyserar och debatterar allt viktigt som händer både i näringslivets och matens värld.

Tidningen vänder sig till alla som arbetar med dagligvaror. Läsarna är handlare, anställda i butiker och inom handelns organisationer, livsmedelsfabrikanter, säljare och grossister. Tidningen når även andra beslutsfattare som behöver hålla sig ajour med vad som händer i branschen – riksdagsmän, lärare och elever på handelsutbildningar, journalister och handläggare på myndigheter som Livsmedelsverket, Jordbruksverket och Konsumentverket.

Fri Köpenskap bevakar hela dagligvarumarknaden, både små och stora butiker inom de fyra blocken i Sverige – Axfood, Bergendahls, Ica och Coop.

Fri Köpenskap har ett eget unikt börsindex, skapat speciellt för dagligvarubranschen. Indexet omfattar de börsnoterade nordiska bolagen och kan följas både i papperstidningen och på nätet.

Tidningen utkommer med 38 utgåvor per år.

Maya Saksi
Chefredaktör Fri Köpenskap

Sänd till en kollega

0.071