23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Pneumatisk balanslyftare 50 kg med lyftvajer | Mechline Pro™

Tillbaka till företagsprofilen.

Mechline Pro™ är en intuitiv och lättmanövrerad pneumatisk balanslyftare med lyftvajer för lätta laster upp till 50 kg. Vajern är mycket slitstark och kan användas i upp till 300 000 arbetscykler.

Enkel att integrera
Mechline Pro™ har en mycket låg egenvikt och upp till 2 meters slaglängd. Lyftaren monteras i ett Mechrail™ skensystem eller i en Mechcrane™ svängkran, och vid svivelns verktygsinfästning integreras exempelvis ett pneumatiskt gripverktyg och dess manöverdon. Även ett enkelt mekaniskt verktyg ger en lätt och ergonomisk hantering!

Anti-jump ingår
Mechline Pro™ är i standardutförande utrustad med en justerbar anti-jump-funktion, vilken låser lyftrörelsen vid okontrollerade lyft — t ex om lasten tappas av misstag. Detta ger en säker arbetssituation för operatören.

Flera varianter
Med Mechline Pro™ kan operatören enkelt hantera lasten helt utbalanserat i upp till tre vikter via en separat styrenhet, eller med ett integrerat styrhandtag för varierande laster.

Lastvakt och lastbegränsning som tillval
Direktstyrd pneumatik kan utrustas med lastvaktsfunktion som konfigureras av kunden — t ex för att endast tillåta aktivering av en släppfunktion vid avlastat verktyg.  Lastbegränsningskitet används för att begränsa Mechline Pros lyftkraft. Både lyftkraften ”utan last” och ”med last” kan begränsas.

Många användningsområden
Typiska användningsområden för Mechline Pro™ är hantering av lättare detaljer inom monterings- och tillverkningsindustrin, och i samband med materialhantering vid transport- och rullband.

 

www.movomech.se

   |   World-class lifting solutions 

Fakta om Movomech AB

Adress
Movomech AB
Kabelvägen 9
291 09 Kristianstad

Region
Sverige
Skåne län
Kristianstads kommun

Telefon: +46 44-28 29 00

VAT nummer: SE5562834068

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001

Sänd till en kollega

0.065