23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Årets bästa fläkt utsedd – PAX fläkt överlägsen i utvärdering

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Efter en sommar som slagit rekord i höga temperaturer och där vi sett rejäla tecken på en av globala uppvärmningens mest seriösa effekter för både människor och djur – nämligen torka.

Tänker vi kanske inte på att nivån av fukt har varit högre än någonsin tidigare uppmätt på både arbetsplatser och i hushåll där det finns ett större användande av vätskor. På tvätterier, på konditorier, kök och simhallar har det resulterat i en chock och då och då i ogynnsamma arbetsförhållanden som gjort att man fått stänga ner för arbetarnas skull.

Desto sämre har det gått för näringsidkarna som effekt. Det vill säga om man inte tidigt har tänkt på att investera i en fläkt för ventilation och transport av fukt.

Fläkten är varje sommars julklapp
En fläkt blir här i Sverige, liksom i alla de mer exotiska länder vi tidigare valt att åka till på semester för att uppleva riktig värme under sommaren, mer vanlig och faktiskt en ren nödvändighet. I takt med den globala uppvärmningen är det en god idé att investera i en bra fläkt och helst göra så innan sommarmånaderna då hettan slår till. Detta året har vi sett en ökning på fläktar som uppgår till över tusen procents ökning, och många varulager har stått helt tomma samtidigt som människor och djur lidit av värmen. Vad ska man tänka på när man vill köpa en fläkt då? Jo, givetvis kvaliteten. Under sommarens förutsättningar har vi kommit fram till att det är Pax fläkt som är en given vinnare bland diverse beprövade modeller av högsta kvalitet.

Pax fläkt visar sig bäst i test
Vad utmärker Pax fläkt då, och varför bör vi överväga att investera i en sån? För det första är Pax en tillverkare som funnits i sin bransch under ett så långt tag att man kommit en lång väg i utvecklandet av sina produkter, och på så sätt anpassat dem efter förhållanden och prövande förutsättningar som råder. Det är speciellt Pax fläkt Calima, en riktig våtrumsfläkt, som visat sig extra effektiv på att se till att ett gott klimat finns i fuktiga utrymmen, och som ser till att ventilation och extraherandet av överflödig fukt inte stannar kvar och skadar ytor som golv, väggar och även inredning i exempelvis badrummet i ditt hem. I sommar då du säkert tagit fler duschar än vanligt, och lämnat efter dig både fukt på väggar och golv har det snabbt bildats kondens som är svår att få bort. Resultatet är givetvis en ökad risk för fuktskador och mögel som har en väldigt negativ inverkan på dig och din familjs hälsa. För att inte tala om handduken som du lämnar kvar och som fördröjer höga fuktnivåer i ditt hem eller badrum. 

Pax Calima är superfläkten med tre helautomatiska hastighetslägen
På sommaren är det rekommenderat att ha en effektiv fläkt som transporterar ut fukten snabbt. För att göra det enkelt för dig vill du ha en helautomatisk fläkt, och vad som visat sig utmärkande för just Pax Calima och andra modeller är möjligheten att välja effektivitet. Självklart till en mindre effekt på miljön. Det är vad som gjort Pax fläktar till vår favorit i år.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.125