23948sdkhjf

Här invigs Coops nya Maxi-Mini

På torsdagen invigdes Coop Butiker & Stormarknader sin fjärde obemannade Coop Mini, vid Träkvista Torg i Ekerö.

Butiken, som är dygnet runt-öppen, är fyra gånger så stor som sina föregångare. Den har en yta på 110 kvadratmeter och innehåller cirka 1 200 olika färska, torra, kylda och frysta varor.

Den ersätter den tidigare Coopbutiken på Träkvista Torg, som stängdes för en månad sedan, fram till en ny butik kan stå klar 2025.

I anslutning till butiken finns hämtskåp för e-handelsordrar. Både e-handelsskåpet och butiken varuförsörjs av Coop Logistik från Stora Coop Vinsta.

– Träkvista är ett fint exempel på hur vi med skalbara digifysiska lösningar kan anpassa vårt erbjudande efter lokala förutsättningar och nå ut till kunder och medlemmar i ett område som saknar en livsmedelsbutik, som ligger långt från närmaste butik eller där det inte är praktiskt möjlig att etablera en vanlig fysisk butik. Med denna dygnet-runt-öppna och obemannade butik i kombination med onlinehandel med stormarknadsutbud till stormarknadspriser, hoppas jag att Ekeröborna upplever Coop som en framåtlutad partner och ett stöd i att få ihop livspusslet på bästa sätt, säger CBS vd Meta Persdotter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078