23948sdkhjf

Andra året i rad för Coop i Gävle skärgård

Varorna till kunderna i Gävle skärgård plockas på Stora Coop Valbo och distribueras av Coop Tullhuset till Alderholmens båtplats.

Coop Mitt gör som Coop Butiker & Stormarknader och fortsätter att leverera livsmedel via båt även i sommar.

– Vi fortsätter att satsa på Coop Mitts erbjudande här i Gävle med fokus på att öka service och tillgängligheten till kunder och medlemmar. Innovation är något som vi brinner för och här ser vi en möjlighet att stärka vårt erbjudande och samtidigt stötta arbetet som görs för att utveckla Alderholmen som hamn, säger Magnus Wåhlander, vd Coop Mitt.

Coop Mitt lanserade precis som CBS sitt skärgårdserbjudande förra året. Via beställning online kan ordern från Coop hämtas upp på Alderholmens båtplats, i år under veckorna 25-32. Varorna plockas på Stora Coop i Valbo och levereras till Coop Tullhuset som distribuerar vidare till slutkund.

– Våra kunder kan därmed ta del av ett brett stormarknadssortiment med allt som sätter guldkant på dagen till sjöss, så som chark från delikatessen, färskt nybakat bröd och fikabröd, säger Sara Lindeborg, ny butikschef på Coop Tullhuset sedan februari.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.104