23948sdkhjf

City Gross sänker priset på 1 500 varor för alla kunder

Sänkt pris på en lång rad vardagsvaror ska göra City Gross mer konkurrenskraftigt. 

Coop var först i höst med att sänka priserna på ett 60-tal varor för sina medlemmar. City Gross är nästa dagligvarukedja att införa en prissänkning. Över 1 500 varor är från och med måndagen billigare hos stormarknadskedjan. Det handlar bland annat om produkter som pasta och ris, kyckling, olivolja, tvättmedel och djurmat.

– Vi har sedan i våras tittat på hur vi kan bidra till att sänka våra kunders matkostnader och vi har under året bland annat tillfälligt sänkt priset på frukt och grönt. Nu agerar vi med ännu mer kraft och sänker vårt ordinarie pris på mer än 1 500 vardagsvaror, berättar Anders Wennerberg, vd City Gross, i ett pressmeddelande.

City Gross har tidigare sänkt priset på flera av sina varor, men då har det varit riktat mot så kallade prio-medlemmar. Nu gäller sänkningarna för samtliga kunder. Bakgrunden till satsningen är konsumenternas allt tajtare plånböcker.

– Det är en rejäl satsning vi gör för att möta våra kunders behov och bli mer konkurrenskraftiga. Vi är fortfarande inne i en tid när många letar billigare varor och vänder på kronorna för att hantera sina ökade omkostnader, säger Anders Wennerberg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125