23948sdkhjf

Hittade hål i marknaden – nu gör hennes frysta färdigmat succé

Hon är företagsekonomen som blev en framgångsrik entreprenör inom catering. Men sedan kom pandemin och behövde Lina Nettelblad behövde tänka nytt. Catering blev till fryst färdigmat i obemannade butiker – som blev till succé. 
Lina Nettelblad har gått igenom två olika typer av krascher i sitt yrkesliv. Den första var den globala finanskrisen 2008 när hon drev ett företag i England. Det fick henne att flytta hem till Sverige och starta Mattipset i Skara, som från början bara höll på med catering.

– Det blev ju lite att man halkade in på ett bananskal. Att jobb med mat va...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078