23948sdkhjf

Här är CBS sex nya framtidsledare

Nu har de sex första framtida ledarna examinerats från Coop Butiker & Stormarknaders framtidsprogram. Tre av dem är redan butikschefer.

Genom det 116 timmar långa programmet, där teori varvas med praktik och projekt, ges nya ledare en bred bas för att axla framtidens matbutik.

Utbildningen har innefattat allt från strategi, vision, mål, försäljning fysiskt och digitalt, sortiment-, pris- och säljstyrning, empatiskt och kunddrivet ledarskap, kundmöte, butiksekonomi, aktuell forskning, företagaransvar, kvalitetsarbete, retorik och presentationsteknik, hållbarhet samt Coops och kooperationens historia och mycket mer.

Varje deltagare har dessutom tilldelats en egen mentor, i form av en aktiv butikschef, som har följt, stöttat och coachat genom hela programmet.

– Framtidsprogrammet är en krävande utbildning som ger deltagaren en mycket god grund att stå på i sin fortsatta karriär hos oss. Samtliga deltagare har klarat examen med beröm godkänt och varit väldigt nöjda med programmet. Majoriteten av framtidens ledare finns redan hos oss och det är vårt ansvar att förse dem med möjlighet att utvecklas och lära för att möta en komplex framtid, säger Alexandra Berglund, direktör för HR, kvalitet & säkerhet på CBS, i en kommentar.

– Det flexibla ledarskapet är en avgörande konkurrensfaktor och framtidsprogrammet ett fantastiskt initiativ att säkerställa detta hos oss, säger CBS vd Meta Persdotter.

Här kan du läsa mer om framtidsprogrammet, och här berättar deltagaren Micaela Apeltjärn om sina erfarenheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064