23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Årets medarbetare: ”Det handlar om att se människor”

Varje dag på jobbet är som ett nytt oskrivet blad med kundernas och medarbetarnas välmående i centrum. Annicka Nilsson uppfattar utmärkelsen till Årets medarbetare som ett kvitto på att ledarskapet fungerar. Men frågan är om kunden alltid har rätt.

Egentligen har Annicka Nilsson vetat hela livet att hon ska arbeta med mat. Med uppväxten på en gård i skånska Karpalund, och med en mamma som var kock, föll det sig naturligt att experimentera i köket.

Efter gymnasiet blev det nio år i Oslo där hon kom att arbeta som kock på Oslo Konferenscentrum. Jobbet som delikatessansvarig på City Gross i Kristianstad fick hon direkt efter hemkomsten.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.391|instance-web04