23948sdkhjf

Årets medarbetare: ”Det handlar om att se människor”

Varje dag på jobbet är som ett nytt oskrivet blad med kundernas och medarbetarnas välmående i centrum. Annicka Nilsson uppfattar utmärkelsen till Årets medarbetare som ett kvitto på att ledarskapet fungerar. Men frågan är om kunden alltid har rätt.
Egentligen har Annicka Nilsson vetat hela livet att hon ska arbeta med mat. Med uppväxten på en gård i skånska Karpalund, och med en mamma som var kock, föll det sig naturligt att experimentera i köket.

Efter gymnasiet blev det nio år i Oslo där hon kom att arbeta som kock på Oslo Konferenscentrum. Jobbet som delikatessansvarig på City Gross i Kri...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.142