23948sdkhjf

Varm mat i centrum när Hemköp Falun nyinvigs

Hemköp i centrala Falun har den senaste tiden genomgått en moderniseringsprocess. Hela butiken har uppdaterats med nytt koncept och vissa avdelningar har flyttats på.

Men framför allt finns nu en helt ny varmmatsbuffé på plats – ett nytt lunchalternativ för alla människor i centrala Falun.

Efter flera veckors arbete med att modernisera butiken är arbetet nu färdigt. Butikschefen Jonas Thunstedt, känner stor glädje inför att hans butik har fått genomgå en ombyggnad.

− Det känns jättekul att få visa upp vår nya butik. Dels har vi fått ett uppdaterat utseende, men vi har även flyttat om några avdelningar för att använda ytan på bästa sätt. Framöver är även tanken att butiken ska få en till ingång, direkt från det anslutande parkeringsgaraget, vilket kommer förenkla för kunderna, säger han.

Det stora nya inslaget i butiken är varmmatsbuffén, något som Jonas Thunstedt tror kommer bli en succé.

− Det kommer bli ett jättebra tillskott till butiken. Vi är väldigt stora på packad färdigmat och vår salladsbar är populär. Att vi nu även har en varmmatsbuffé att erbjuda våra kunder kommer tillföra mycket.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078