23948sdkhjf

Ersättande lösgodischef i Cloetta klar

Cloetta Finlands försäljningsdirektör tar över den position som öppnats i samband med Dani Evanoffs sorti.
I och med att Cloetta tappar Dani Evanoff i rollen som lösgodischef ("chief pick and mix officer") har godistillverkaren rekryterat internt för att fylla positionen.

Ny i rollen blir Oskari Vidman, som för tillfället fungerar som försäljningsdirektör för Cloetta Finland. Innan rollen på Cloetta, som han tillträdde 2015, höll han en lång rad ledande befattningar inom försäljning och marknad för British American Tobacco mellan åren 2002-2015 – bland annat som general manager för norska samt finska verksamheten.

– Jag är mycket glad över att kunna välkomna Oskari Vidman till Cloettas koncernledning. Han har en gedigen och väldokumenterad erfarenhet från olika roller inom marknadsföring och försäljning inom branschen för snabbrörliga konsumentvaror, säger Henri de Sauvage-Nolting, vd för Cloetta, i ett pressmeddelande.

Oskari Vidman tillträder nya tjänsten i april och kommer även att ingå i koncernledningen.

Henri de Sauvage-Nolting passar även på att tacka Dani Evanoff, som kom in hos Cloetta i samband med försäljningen av Candyking i februari förra året .

– Jag vill också tacka Dani Evanoff, som i egenskap av vd och ägare av Candyking har bidragit till att göra vårt förvärv och vår integration av Candyking framgångsrik, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094