23948sdkhjf

Nyöppning för Lidhultsbutik

Ica Nära Lidhult har under två veckors tid genomgått en ombyggnad och idag, den 21 mars, står butiken färdig med helt nya miljövänliga stående frysar och kylar.

– Eftersom de nya kylarna drivs av Co2 innebär det fördelar för både klimatet och för oss då vi tjänar pengar på en mindre energiförbrukning, säger Lina Rehn som driver äger och driver butiken med maken Andreas Rehn till Fri Köpenskap.

De nya kylarna som kostat cirka 4 miljoner kronor är, förutom att de följer de nya kraven från EU, också ett tillfälle för butiken att moderniseras och ta upp kampen mot storstadsbutikerna.

– Självklart breddas utbudet nu när vi kan placera ut närmare tre gånger mer varor i butiken än tidigare vilket gör att i kan visa upp mer gluten- och laktosfria produkter som blir allt mer populära. Sen gör de stående kylarna det möjligt att visa upp varorna på ett helt annat sätt, säger Lina Rehn.

Under dagen, som sammanfaller med Icas kalasdag får alla kunderna i den småländska butiken bland annt kaffe, tårta och snittar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078