23948sdkhjf

Hit flyttar Coop Värmland sitt huvudkontor

Då sker flytten av både kontor och Nästgårdsköket.

Coop Värmland har tidigare meddelat de planerar att flytta sitt huvudkontor från Tullholmen i Karlstad till mindre lokaler i anslutning till en butik. Nu står det klart att den butiken blir Stora Coop Bergvik och flyttlasset dit kommer att ske under första halvan av 2020.

– Vi kommer i stort sett att använda befintliga ytor intill Stora Coop Bergvik även om en viss ombyggnad kommer att ske, samtidigt som vi bättre tar hand om den säljyta som finns i butiken. En annan fördel med att ha huvudkontoret nära en butik är också att vi inom administrationen kommer att få en tätare och mer naturlig kontakt med kärnverksamheten, säger Coop Värmlands vd Tomas Sjölander i ett pressmeddelande.

Samtidigt kommer även Coop Värmlands produktion av smörgåstårtor, tårtor, konditoriprodukter och majonnäsbaserade sallader, det så kallade Nästgårdsköket att flytta från Tullholmen till Matmejeriet (tidigare Milko) i Karlstad redan vid årsskiftet.

– Det känns bra att dessa frågor är lösta både för huvudkontoret och för Nästgårdsköket. Området på Tullholmen är en epok som nu är avlutad och nu ser vi fram mot att följa utvecklingen av Karlstads nya stadsdel, säger Tomas Sjölander.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109