23948sdkhjf

Han ska styra City Gross intill Ikea

”Med hårt arbete, en tydlig plan och glada medarbetare kommer man långt.”

Fri Köpenskap kunde i maj berätta att City Gross satsar på ytterligare en butik i Linköping. Butiken ligger intill Ikea i Tornby vid E4:an.

Sedan den första butiken i Östergötland 1999 har detta varit en stark marknad för oss. Konsumenterna har visat att de är mycket positiva till våra tidigare etableringar men även till vår online-butik, säger Daniel Forss, affärsområdeschef för City Gross

Nu står det klart att Stefan Öhgren, nuvarande butikschef hos City Gross i Mantorp kliver in som butikschef även i den nya butiken.

Det har varit bra lärdomar och jag bär med mig att med hårt arbete en tydlig plan och glada medarbetare så kommer man långt. Det ska bli fantastiskt kul att få chansen att vara med och öppna ännu en butik och att sätta Tornby på kartan. Vi har haft fantastisk respons i Linköpingsområdet så mina förväntningar är höga, säger han i en kommentar.

Och han känner till området väl. Den nya butiken ligger nämligen i samma lokaler där Stefan Öhgren startade som butikschef för Coop för tolv år sedan.

Vi kommer att erbjuda en välsorterad butik men det som också är viktigt är att vi i personalen hela tiden göra det lilla extra för kunden. Att ha en personal som älskar att gå till jobbet och som har en viktig funktion att fylla är nyckeln för att vinna kunder.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078