23948sdkhjf

Nu står det klart: De är Årets Butik 2019

Priset för Årets Butik på Dagligvarugalan gick till Stora Coop i Visby.

Markus Wahlgren, butikschef på Stora Coop Visby, var lycklig över utmärkelsen till Årets Butik på Dagligvarugalan.

– Det är en dröm som går i uppfyllelse. Det är det största som jag har upplevt och det hade aldrig varit möjligt om vi inte hade över hundra engagerade medarbetare som jobbar stenhårt 365 dagar om året, säger Markus Wahlgren och fortsätter:

– För två år sedan satte vi ett mål att Carl-Johan Stålhammar skulle väljas in i Coops styrelse och att vi skulle vinna priser inom fyra år. I stället tog det två men det betyder inte att vi tänker bromsa ner. Ge oss två år till så ska föreningen Coop Gotland ha det bästa kundmötet i hela Sverige.

Stora Coop Visby utmanades på galan av Ica Cityhallen Supermarket, Växjö, och Ica Supermarket Almö Livs, Myggenäs, Tjörn. Här är juryns motivering till varför Årets Butik finns på Gotland:

”Stora Coop Visby har med initiativförmåga och kreativitet vunnit de gotländska konsumenternas hjärtan och fungerar som dragloket i en växande förening. Butiken vågar gå sina egna vägar och har flera spännande temaavdelningar och exponeringar som utmanar det traditionella och skapar köpglädje. Genom övertagandet av ett anrikt bageri och flera samarbeten med lokala producenter så värnar Stora Coop Visby tydligt om den regionala livsmedelsproduktionen.”

Artikeln är en del av vårt tema Dagligvarugalan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094