23948sdkhjf

Då öppnar ny Stora Coop – 3 000 kvadratmeter

Premiären för Coops nya skånska ess närmar sig.

På torsdag nästa vecka, den 26 september slår Stora Coops helt nybyggda butik i Trelleborg upp portarna. Butiken ligger på Västra Ringvägen 17 och får en säljyta på 3 000 kvadratmeter.

– Det är ett fantastiskt läge. Det har öppnats upp en ny väg för pendlare mot Malmö. Istället för att köra igenom Trelleborg via hamnen kan kunderna nu ta den nya vägen och där ligger vi bäst till, säger butikschefen Johan Eriksson till Fri Köpenskap.

Butiken får ett stort fokus på färskvaror med 150-200 kvadratmeter frukt och grönt samt en sex meter lång delikatesslina och fyra meter lång fiskdisk. På parkeringen finns plats för 130 bilar.

– Burger King som ligger på andra sidan parkeringen öppnade i slutet av augusti så det är väldigt många som hittat hit. Dessutom har vi lagt stort fokus på bra annonserbjudanden så vi räknar med en välbesökt premiär, konstaterar Johan Eriksson.

Närmaste konkurrenter är Ica Maxi och Willys ett stenkast från butiken. Närmare 45 personer är i dagsläget anställda och butiken har tidigarelagt öppettiderna till 07.00-22.00.

Tanken är att locka även frukostkunderna med ett snabbt kundvarv och ”Äta nu”-konceptet. Fem självutcheckningsstationer har satts upp och en kock finns på plats för att vässa erbjudandet ytterligare.

Vi kommer att ha mackor och många andra typer av frukosterbjudanden. Dessutom har vi lagt salladsbuffén där och kompletterat med en bra vägg för kylda drycker, berättar Johan Eriksson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063