23948sdkhjf

Lifvs värvar logistikchef – och planerar studentbutik

Logistikchefen kommer närmast från Unilever.

Det obemannade butikskonceptet Lifvs Scandinavia förstärker sitt team med Sven Nordblom som blir ny logistikchef med övergripande ansvar för logistik och varuförsörjning.

– Vi är mycket nöjda över att knyta till oss Sven som har en mångårig erfarenhet av att bygga effektiva logistiklösningar inom dagligvarubranschen. Sven kommer att ha en nyckelroll i vår utveckling av Lifvs och säkerställa snabb och effektiv etablering av Lifvs koncept runt om i landet säger Daniel Lundh COO på Lifvs i en kommentar.

Sven Nordblom kommer närmast från en roll som logistikchef hos Unilever, där han ansvarat för varuflödet i Sverige och Norge.

– Att vara med och förnya svensk dagligvaruhandel med en innovativ lösning som använder digital teknik för att ta ett nytt tag om service, det var en chans man helt enkelt inte vill missa, säger Sven Nordblom.

Samtidigt står det också klart att Akademiska Hus i Uppsala fått upp ögonen för Lifvs och planerar en dygnet runt-öppen butik i studentområdet Green Innovation Park i Ultuna, Uppsala. Det skriver Fastighetsvärlden.

– Vi har tecknat ett avtal med Lifvs, med förbehåll att bygglovet går igenom. Om allt går som det ska öppnar butiken i det fjärde kvartalet, säger Peter Bohman, marknadsområdesdirektör på Akademiska Hus till tidningen.

Om konceptet slår väl ut bland studenterna är Akademiska hus intresserade av att prova obemannade butiker på fler platser.

Det är en spännande och innovativ lösning som är tänkt att komplettera den servering, kiosk och det kafferosteri som finns i dag. Men vi vill först utvärdera hur butiken fungerar i den här miljön innan vi tar ställning till ytterligare etableringar, säger han till Fastighetsvärlden.

Läs mer om Lifvs ambitiösa etableringsplaner här.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.096