23948sdkhjf

Bergendahls rekryterar ny direktör

Sara Andersson kliver in som kommunikationsdirektör.

Sara Andersson, 44 år, har lång erfarenhet från livsmedelsbranschen och kommer närmast från rollen som Corporate Communications Manager på Atria Sweden. Hon tillträder sin nya tjänst hos Bergendahls Food i januari 2020.

– I 18 år har jag arbetat brett inom livsmedelsbranschen men aldrig tidigare inom handel, det ska bli väldigt roligt, säger hon i en kommentar.

Sara kommer bland annat att ansvara för PR och media, extern och intern kommunikation samt ingå i företagets ledningsgrupp.

– Det är en bransch som går en spännande framtid till mötes, inte minst när det gäller balansen mellan fysiska butiker och e-handeln. Jag ser mycket fram emot att få vara med och utveckla Bergendahls Food och träffa alla nya kollegor.

Sara Andersson övertar rollen från den tidigare kommunikationsdirektören Robert Olsson som även är chef för HR och säkerhet.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Sara som ny kommunikationsdirektör och ser fram emot att hon börjar hos oss efter årsskiftet. Hennes profil och bakgrund från ledande positioner inom kommunikation från branschen kommer att stärka vår organisation och vårt arbete inom PR och kommunikation, säger Håkan Åkerström, vd på Bergendahls Food.

Sara Andersson är civilekonom med examen från Lunds Universitet, hon har även studerat kommunikation vid Bergs School of Communication.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078