23948sdkhjf

Möt Icas nya virtuella bebisinfluencer Elis

Elis, sex månader, kommer att dela med sig av sitt liv i form av bland annat tips från Icas experter.

Ica välkomnar i dag Elis, sex månader gammal, som ny virtuell influencer. Via Istamgramkontot @bebiselis kommer Elis att dela med sig av allt som hör en bebisvardags liv till – från matupplevelser och sovstunder till lek och tips från Icas experter.

– Det känns otroligt spännande att vi har Elis hos oss och att alla följare nu blir inbjudna till hennes värld. Eftersom hon är så liten bryr hon sig mest om saker som hör små barn till men vi kommer även se till att hennes konto blir en lärorik och inspirerande plats för alla småbarnsföräldrar där ute, säger Paula Frösell, dietist Ica i en kommentar.

Under hösten har Ica lanserat och breddat sitt barnsortiment och i kombination med med den expertis kring mat och barn som Ica besitter uppstod idén att skapa en kanal för småbarnsföräldrar kring detta. 

Jag hoppas kunna bidra med lättsamma men informativa råd och tips om hur man kan tänka när det kommer till mat och måltider för små barn – som att det är viktigt att få känna och klämma på maten, varför frukt och grönt är så bra för de minsta och så vidare. För det mesta har Elis duktigt följt mina råd men ibland har hon förstås vägrat, som tur är har jag ett par knep även för det, säger Paula Frösell.

Att det blev just Instagram menar Paula Frösell beror på att det finns många småbarnsföräldrar som spenderar mycket tid där och att det i dag finns en brist på konton som både kan underhålla och ge praktiska råd på samma gång.

– Att bli förälder är för många både roligt, läskigt och förvirrande, med Elis vill vi hjälpa till i den förvirringen och skapa en underhållande, lärorik och förhoppningsvis väldigt givande plats där man kan få svar på frågor om kost, hälsa och vardagliga bestyr, säger Paula Frösell. 

Experter även från Icas övriga verksamheter som Ica Försäkring och Apotek Hjärtat kommer också att medverka på kontot.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.188