23948sdkhjf

En kassa fick ge vika för ny större förbutik hos Ica Maxi

Ica Maxi Lindhagen har gjort slag i saken och byggt om hela förbutiken.

Jessica Hammarström är ansvarig för förbutiken hos Ica Maxi Lindhagen i Stockholm som i dagarna har nyöppnat med kafédel. Något helt nytt för butiken.

– Här var tidigare en större postavdelning och så sålde vi korv. Utrymmet för post, och spel har minskats till förmån för ett kafé med sittplatser. Hela förbutiken är ombyggd och på den del där borden nu finns var en extra kassa.

Förbutiken ligger vid ingången och kassorna till Ica Maxi Lindhagen i Stockholm.

– Idén har funnits länge men att den blev av nu har jag nog varit drivande i, säger Jessica Hammarström.

Nu serveras bakverk från eget bageri och smörgåsar görs direkt i kaféet.

Här säljs också Lindhagens egen glass, som Karl Lithander som jobbar i butiken tillverkar. Den säljs också inne i butiken.

– Jag har så klart provat alla smaker och min favorit är pistage, säger Jessica Hammarström.

I fredags har Jonas Olofsson, jouransvarig i butiken, ordnat ett event för att inviga förbutiken. Det sammanfaller också med att fira att han gått Icas butikeledarutbildning, BLU.

– Eventet syftar till att inviga förbutiken men också att få fler stammisar. Vi har marknadsfört eventet på sociala medier och vi ska servera toast, smörgåsar och vår egen glass under eftermiddagen. Vi har också valt ut tre produkter från butiken som vi säljer till extra bra priser. En är den egenproducerade spagetti med köttfärsås.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109