23948sdkhjf

Premiär för Min Doktor hos Maxi Råå – nu kommer fler kliniker

Min Doktor öppnar fyra vårdmottagningar i Skåne under hösten.

Icas delägda Min Doktor-kliniker som främst öppnas intill kedjans stormarknader trycker på gasen. I går var det premiär för den nya Min Doktor-mottagningen hos Ica Maxi Råå i Helsingborg och under hösten ska totalt fyra kliniker öppnas i Skåne och ytterligare ett antal i resten av landet. 15 sjuksköterskor har anställts i Skåne.

Den 29 oktober öppnar mottagningen i hos Ica Maxi Berga i Helsingborg och den 27 november är det premiär för kliniken i gallerian Emporia i Malmö där även Ica Kvantum Emporia finns. Även Maxi Toftanäs får en klinik under hösten.

– Det är fantastiskt roligt att få öppna våra första mottagningar i Skåne. Vi har redan tolv mottagningar runtom i landet, men dessa är de första på ”hemmaplan”, säger Jonas Vig, vd för Min Doktor i en kommentar.

Mottagningar erbjuder patienterna möjlighet att göra drop in-besök för vardagsbesvär, hälsokontroller samt vaccinationer mot exempelvis influensa, mässling och resevaccinationer. Enligt Min Doktor är mottagningarna ett efterfrågat komplement till den ordinarie premiärvården.

 Vårt mål är att bidra till en bättre folkhälsa. Det gjorde vi genom att starta Sveriges första digitala vårdtjänst 2013 och nu kompletterar vi med mottagningar för att bredda vårt erbjudande. Vi planerar att öppna ett stort antal mottagningar runt om i Sverige under de kommande fem åren, säger Jonas Vig.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081