23948sdkhjf

Han blir ny presschef hos Axfood

Ersätter Claes Salomonsson som går i pension till våren.

Fri Köpenskap kunde i september berätta att Axfoods presschef Claes Salomonsson går i pension till våren. Nu står det klart att Magnus Törnblom blir hans ersättare.

Dagligvaruhandeln befinner sig i en tid av stor och spännande förändring och utveckling. Inom Axfood ryms några av de starkaste och mest framgångsrika varumärkena i branschen som tagit sig an frågor om hållbarhet, digitalisering och kundmötet på nya sätt. Jag ser fram mot att få ansluta till Axfoods team och att fortsätta utveckla kommunikations- och pressarbetet, säger han i en kommentar.

Magnus Törnblom har lång erfarenhet av press- och kommunikationsfrågor och kommer närmast från Klarna Bank. Innan dess arbetade han på Bonnier Broadcasting och TV4-Gruppen i över tio år, senast som press- och kommunikationschef.

– Jag ser mycket fram emot att tillsammans med Magnus utveckla Axfoods kommunikations- och pressarbete. Magnus kommer med sin breda och djupa kompetens att vara ett värdefullt tillskott till vårt team, säger Sara Kraft Westrell, kommunikationsdirektör på Axfood AB.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125