23948sdkhjf

Hon är ny vd på Fodi

Expanderar också till Järfälla.

Den lokala matleverantören Fodi med bas i norra Stockholmsområdet har sedan i november förra året en ny vd i Elin Björkehag. Skiftet skedde ungefär samtidigt som Fodi expanderade genom förvärvet av Gården Direkt.

Elin Björkehag har lång erfarenhet inom matleveransbranschen. Innan hon blev vd på Fodi jobbade hon som service director på företaget i 1,5 år och innan dess har hon jobbat i 9 år på flera olika positioner på Linas Matkasse.

Samtidigt expanderar Fodi nu även i Järfälla.

– Vi har valt att fortsätta expandera i Järfälla, vilket var planen hela tiden då vi har lagret där. Men det har gått lite snabbare än väntat, bland annat för att boende i området har sett bilarna köra fram och tillbaka och undrat när vi kommer att erbjuda våra tjänster till dom, säger Fodis nya vd Elin Björkehag till Food Supply.

Fodi som nu förutom i Järfälla finns i Bromma, Vällingby, Hässelby, Solna och Sundbyberg har just nu inga planer på vidare expansion utan tänker den närmaste tiden fokusera på att bygga upp en lojal kundbas.

– Vi vill visa att det går att bygga lojalitet på nätet, säger Elin Björkehag och fortsätter:

– Vi äger hela kedjan, vilket många andra går bort från när de hyr in tredjepartsaktörer. Det gör att vi kan sätta service i fokus hela tiden där alla vår anställda är ambassadörer och som kan hjälpa till lite extra om till exempel det regnar och det finns risk att en påse skulle gå sönder av vattnet.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109