23948sdkhjf

Fler Hemköpshandlare igång med e-handeln – men svårt att snabba på processen

Intresset är stort att komma igång med e-handeln under covid-19-krisen.

Hemköp i Karlstad och Malung erbjuder från nästa vecka e-handel. I en tid när många vill handla hemifrån är efterfrågan stor.

 Det här är efterlängtat hos våra kunder och särskilt nu i oroliga tider. För de som önskar kan vi lämna varorna direkt in i bilen, säger Anders Kullander, handlare Hemköp Malung och Karlstad. 

Beställningar kan läggas med start i dag och de första kassarna kan hämtas på tisdag nästa vecka. Varorna packas i butiken och hämtas av kunden i entrén eller bärs direkt ut till kundens bil.

Fri Köpenskap har tidigare berättat att intresset för att komma igång med e-handeln hos Hemköpshandlarna är stort och i och med covid-19 är det nu ännu större.

 Jag har fått många frågor den senaste veckan eftersom incitamenten är ännu större nu. Men det blir svårt att snabba på processen, säger Samir Cherif, ordförande för Hemköpshandlarna till Fri Köpenskap.

För att komma igång ska mycket klaffa med centralkontoret men precis som övriga versamheter är de väldigt hårt belastade just nu.

Hemköp Munkedal är sedan tidigare igång med e-handeln och nu ansluter alltså Karlstad och Malung. Dessutom är Hemköp Torslanda på gång inom några veckor.

 Ett tiotal butiker är på gång innan sommaren men min spontana känsla är att det blir svårt att snabba på processerna, säger Samir Cherif.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.219