23948sdkhjf

Maxi-pilot först att testa Icanders i butik

Ica Maxi Visby på Gotland kommer att pilottesta konceptet Icanders i butik.

Icas uppmärksammade restaurangsatsning Icanders ska nu för första gången testas i butik och det blir Maxi-profilens nya pilotbutik i Visby som får äran.

Vi kallar detta för vår kafferi och matbar. Det här är en satsning på maten och att lyfta fram vårt kunnande och mathantverk från delikatess och bageri, säger handlaren Moa Lilja.

Dagens kaféyta kommer att byggas om och utökas från 50 till 80 sittplatser. Maten ska ta utgångspunkt i modern husmanskost och ska tilltala den som äter kött såväl som vegetariskt eller veganskt. Många av dagens favoriter kommer att finnas kvar men utvecklas.

 Vi är inspirerade av det som restaurangbranschen är så otroligt skickliga på, att skapa en miljö och upplevelse tillsammans med maten. Konceptet är utvecklat med just denna tanke, samtidigt som vi kommer anpassa till vår miljö och utbud, förklarar Moa Lilja.

Icanders i Visby kommer att erbjuda ett större utbud av frukost, sallader, kniv- och gaffelmackor samt varma tallrikar. Även fikabröd bakat i butikens egna bageri kommer att stå på menyn.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094