23948sdkhjf

De blir butikschefer på omställda Netto-butikerna

Omställningarna av Coops Nettobutiker närmar sig sitt slutskede. Nu står det även klart vilka som kommer att styra Coop Värmlands nya butiker i Råtorp och Strand i Karlstad när de öppnar den 25 november.

Ny butikschef på Coop Råtorp blir Claes Wallman som har mer än 40 års erfarenhet av dagligvaruhandeln och som de senaste åren varit både butikschef och säljchef på Stora Coop Bergvik.

– Det ska bli så kul att leda arbetet på Coop Råtorp och min ambition är att butiken ska bli stadsdelens självklara mötesplats. Att jag sedan bor på Råtorp sedan många år tillbaka gör det extra speciellt, säger Claes Wallman i en kommentar.

Kim Johansson är den som nu tar över som butikschef på Coop Strand. Hon började sin butiksbana på Netto i Karlskoga  där hon även varit butikschef för att de senaste åren inneha samma roll på Råtorp i Karlstad.

– Jag ser verkligen fram mot att få börja jobba med Coop Värmlands starka varumärke i en bransch som jag känner väl till sedan tidigare, säger Kim Johansson.

Av de totalt sex butiker som hamnade i Coop Värmlands ägo vid köpet av Netto har förutom de två konverterade Coop-butikerna två lagts ned och två gjorts om till Pekås-butiker.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.188