23948sdkhjf

Lifvs och Postnord i nytt samarbete

Under hösten har Postnord kört ett pilotprojekt med 100 paketboxar i Stockholmsområdet. Nu inleder Postnord och Lifvs ett samarbete för att testa paketboxar som leveransmetod i glesbygd.

I dag finns Lifvs på 23 platser i Sverige. Nu inleds ett samarbete där Postnord placerar paketboxar i anslutning till dessa butiker. Först ut att få en paketbox är Lifvs butik i Veckholm utanför Enköping.

–I dag är Lifvs butiker mycket uppskattade då vi tillför en tillgänglighet till livsmedel och butikerna är en naturlig samlingspunkt i de orter vi är etablerade. Lifvs samarbete med Post ord höjer servicenivån ytterligare då vi kan erbjuda leverans till paketboxar. Tekniken möjliggör att både PostNords paketboxar och Lifvs butikerna kan vara öppna dygnet runt, säger Daniel Lundh, grundare och COO på Lifvs, i en kommentar.

Den första paketboxen i glesbygd placeras ut under oktober och består, precis som paketboxarna i Stockholm, av 13 luckor i varierande storlek.

Därefter kommer paketboxarna att testas på fler platser. Paketboxen går att använda dygnet runt och kommer att gå att välja som leveransalternativ via e-handlarens checkout.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094