23948sdkhjf

Han blir ny fastighetsdirektör hos Lidl

Christoph Kraus ersätter Thomas Brattlöw som väljer att lämna.

Christoph Kraus kommer ursprungligen från Lidl Tyskland där han sedan 1999 arbetat i ett flertal roller på bland annat fastighetsavdelningen. Senast kommer han däremot från Lidl i USA där han ansvarat för expansionen och innan dess ansvarade han bland annat för utvecklingen av fastighetsportföljen i Tyskland. Christoph tillträder sin nya roll den 15 februari.

– I Christoph har vi rekryterat en mycket kunnig fastighetsprofil, med bred internationell erfarenhet av expansion och fastighetsutveckling. Tillsammans med den kompetens och det engagemang vi besitter i vår fastighetsverksamhet kommer tillsättningen av Christoph att möjliggöra en fortsatt framgångsrik utveckling av vårt butiksnät, kommenterar Lidls Sverigechef Johan Augustsson.

Thomas Brattlöw som efter 15 år väljer att lämna Lidl har varit en viktig del i lågprisjättens intensiva arbete med att etablera 200 butiker i Sverige. Han beskrivs som en oerhört uppskattad medarbetare.

– Jag har haft förmånen att arbeta med Thomas under många år. Hans bidrag till vår utveckling har varit ovärderlig, och vi är tacksamma för de avtryck han gjort hos Lidl Sverige. I samband med att han går vidare mot nya utmaningar vill vi både tacka honom för hans insatser och skicka med honom ett varmt lycka till, säger Johan Augustsson, Sverigechef på Lidl.

Thomas Brattlöw är stolt över det han tillsammans med kollegorna åstadkommit under sina nära 15 år hos Lidl.

– Det är ett bolag som länge befunnit sig på en spännande resa och under de senaste åren har vi haft fullt fokus på att nå vårt mål om 200 butiker i Sverige. Med det uppfyllt känner jag mig redo att ta ett nästa steg mot nya mål och utmaningar.

Vad nästa utmaning blir är däremot inte klart i dagsläget.

– Efter en stund av vila och fokuserande på familjen kommer jag komma tillbaka med full kraft och engagemang i något annat sammanhang. Vad är ännu inte bestämt, säger Thomas Brattlöw till Fri Köpenskap.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093