23948sdkhjf

Hans vilda idé: Slakteri och köttbutik mitt i skogen

När Pär-Ola Andersson startade gårdsbutik mitt ute i skogen i Sjunkaröd, i norra Skåne, var det många som tvivlade på idén.
Nu är köttbutiken ett av tre ben att stå på.

Det vildsvinskött som säljs i butiken är producerat på gården – från uppfödning till slakt. Nöt och lamm samt charkvaror kommer från närliggande gårdar. Både färskt och fryst finns i utbudet. För att ta tillvara stora delar av djuret förädlar Skånska Vilt lammhudar, barnskor och älgprodukter som säljs i...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Prova på-prenumeration
30 dagar för 0 kr.
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094