Nu är köttbutiken ett av tre ben att stå på.
Det vildsvinskött som säljs i butiken är producerat på gården – från uppfödning till slakt. Nöt och lamm samt charkvaror kommer från närliggande gårdar. Både färskt och fryst finns i utbudet. För att ta tillvara stora delar av djuret förädlar Skånska Vilt lammhudar, barnskor och älgprodukter som säljs i...
Hans vilda idé: Slakteri och köttbutik mitt i skogen
När Pär-Ola Andersson startade gårdsbutik mitt ute i skogen i Sjunkaröd,
i norra Skåne, var det många som tvivlade på idén.
– Vårt viktigaste vapen är service. Vi kan vara flexibla. Man kan ringa på morgonen och få leverans på eftermiddagen, säger Pär Ola Andersson som drivit växande hållbar verksamhet sedan 19 år ålder. Foto: Privat
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer