23948sdkhjf

Dags för straffskatt på mat som slängs?

Louise Ungerth undrar i en krönika om temperaturen i kylarna är åtta plusgrader för att vi ska slänga maten snabbare och köpa mer.
För en tid sedan smakade en vän och jag på gammal mat. Riktigt gammal mat. Tio år gammalt vetekli i en hemmagjord granola, gräddfil från i somras, tacosås med bäst före-datum 2015, rapsolja från 2014. Lite gammal sill och öl utgången 2018. Det smakade prima. Hade förvarats kallt, torrt och mörkt. Men risken är väl stor att maten skulle slängts av n...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ministern efter mötet med kedjorna
Skenande matpriser ger vd:ar högre miljonbonusar
Icabutiken slår igen – nio anställda förlorar jobbet
Efter kurstappet – nu rekommenderas köp av Axfood
”Mycket har förändrats – men inte kampanjerna i butik”
Då hålls finansministerns möte med branschen
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.109